Service masini de cusut industriale si piese
Aparat pentru tensionat si incretit bentita

Aparat pentru tensionat si incretit bentita, montat la surfilat.

Aparat incretit pentru masina surfilat

Aparat incretit pentru masina surfilat, lamela incretit confectionata la comanda.

 

masina taiat chingaHMI Strip Sistem de tăiere
Ardmel HMI tăiere Strip este unul dintre sistemele cele mai robuste și fiabile de tăiere de pe piață astăzi. Masina este capabila de a manipula si taia materiale cu duritate mare, inclusiv materiale textile industriale, cu precizie extremă. Masina și unitatea de control va accepta oricare dintre capetele de tăiere interschimbabile, care sunt actionate pneumatic, lucrind in timp cu minime interventi de intretinere.
Aplicații:
Webhing, Centurile de siguranta, Hook & loop, fermoare, cordoane, frânghii, tuburi, benzi, curele industriale, corzi elastice, panglici, etichete, fetru, țesături acoperite cu cauciuc.
Calitate și precizie:
"Blocul de alimentare cu lungimea de 6 inch(150mm) este capabil de multi transport. Rolele de sus și de jos sunt acționare ,conduse, și fixate de arcuri pentru a evita alunecarea. Motorul are un "soft start" pentru a împiedica materialul sa alunece la începutul procesului reducând astfel riscul de modificare sau întindere. Cu o precizie de tăiere excepțională,  ± 1mm ​​pe o lungime maxima de 100 metri. Viteza de avans este 36meteri/Min .
Aparatul este capabil de a taia  multe role  o dată până la 6 "latimea totala. Există o opțiune de a schimba latimea cu o noua lama de taiere de  9 ", dacă este necesar.
Introducere parametri, de exemplu, lungime, temperatura etc este introdus prin panoul HMI, proiectat pentru o programare usoara.

 

Eficiență:
Temperatura, lungimea, durata și cantitatea sunt pre-stabilite, mașina poate fi lăsat fără supravechere și se va opri în mod automat odată ce suma produselor taiate este atinsa. Există puține sau deloc pierderi.


Accesorii optionale:
Heavy cuțit fierbinte Duty
Heavy Duty cuțit Ghilotina rece
Cutit Hot unghi
Detector optic
Slack unitatea de alimentare
End Detector mecanic
Caietul de sarcini:
Unitate și control modulul
Cerințe de alimentare: 220-240 AC 50 Hz monofazat
Comprimat necesar de aer: 6 bar, 80PSI
Lungimea maximă de alimentare: 99999 mm în pași de 1mm
Viteza maximă: 36mtrs/minute
Dimensiune pat: 910mm x 450mm
Hot & Cold modul ghilotina:
Lățimea de tăiere cuțit 6 "cu opțional 9"
Temperatura maximă: 450 ° C
Cu de cutit Hot Angle 3 "
Unghi maxim 45 °

DESCARCARE BROSURA MASINA HMI STRIP