Service masini de cusut industriale si piese
Aparat pentru tensionat si incretit bentita

Aparat pentru tensionat si incretit bentita, montat la surfilat.

Aparat incretit pentru masina surfilat

Aparat incretit pentru masina surfilat, lamela incretit confectionata la comanda.

 

H203 ultrasunete Jig Cutter

Conceput pentru a taia și sigila o gamă largă de produse textile cu precizie. Marginile curate sunt atinse prin fuzionarea ei folosind undele sonore ,nu exista nici o uzura, spre deosebire de laser, care creează fascicule de fibre sau margele care în cele din urmă se desprinde în timpul uzurii și spălari.

Aplicații:

Textile industriale, lenjerie, Etichete / panglici, țesături Filtru - țesute / nețesute, Sarees și materiale de rochie, PP, polietilena, Nylon, poliesteri și poliuretani.

Calitate și precizie:

Dispozitivul permite ușurință și flexibilitate operatoruli pentru taiere si sudare . Nu exista vapori toxici și aparatul are capacitatea de a tăia diferite forme și mărimi.H203 este destinată pentru a asigura operarea simplificată.

Aparatul folosește un sonotrode oțel ZAPP pentru durabilitate optim. Continuă reglare frecvență automată asigură o sudură perfectă.

Aplicații cu ultrasunete nu necesită aditivi în zona de lipire. Accentul concentrat de energie permite, prin urmare, utilizarea optimă minimizarea pierderilor de energie.Sistemul este, de asemenea, ecologic, deoarece folosește căldura care este generată prin oscilații mecanice de înaltă frecvență, care sunt produse între componenta ca rezultat al frecării moleculare și limita frecare. Sistemul e curat și sigur, fără emisii de vapori la tăiere, cum ar fi fumul sau vaporii toxici din textile.

Caietul de sarcini:

Cerințe de alimentare: 230 +10% Volt AC monofazat 10 amperi la 50 Hertz

Cerințe de aer: 7bar

Consumul de aer: 60litres/minute

Dimensiuni: L 850mm x 660mmx H 1300mm

Greutate: 120 kg

Detalii ambalate

Dimensiuni: L 970mm x 750mm x D H 1410mm

Greutate brută: 180 kg